dakkapelmodulairlogo 

Meer ruimte én meer daglicht? Denk dan aan Dakkapellen Modulair!
 
Wilt u extra ruimte onder uw schuine dak of op zolder? En dan het liefst met meer invallend daglicht? Dakkapellen Modulair biedt u diverse oplossingen! In elke oplossing passen we originele VELUX dakramen toe, dé wereldstandaard als het om dakramen gaat.
Met elk van onze dakkapeloplossingen krijgt u niet alleen meer ruimte in uw huis, maar ook meer daglicht. Door hierbij modulair te werk te gaan, ontstaat er een optimale vrijheid in het bepalen van de grootte van uw dakkapel. De Dakkapellen Modulair worden opgebouwd uit VELUX dakramen, en door eenvoudig meer dakramen naast elkaar te kiezen, ontstaat een ruimere dakkapel. Dit levert u extra ruimte en extra daglicht op. Uw wooncomfort maar ook de waarde van uw woning gaan er met sprongen op vooruit. En in de meeste gevallen nog vergunningsvrij! 

 

Als montagepartner van VELUX zijn wij altijd op zoek naar mooie oplossingen met VELUX producten. Om die reden is Dakraam Steenbergen Expert van Dakkapellen Modulair. Bent u naast licht, ook op zoek naar ruimte, dan laten wij u graag kennis maken van de dakkapellen dan Dakkapellen Modulair.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden op locatie te bespreken.

 

Meer informatie vindt u op:

 

https://www.dakkapellenmodulair.nl/

 

dakkapelmodulair1  dakkapelmodulair2 
dakkapelmodulair3 dakkapelmodulair4